www.nordicsymbol.no | Import av Symbol Yachts

Importør Nordic Symbol Yachts

Nordic Symbol Yachts startet i 2007, men trekker på ressurser og rådgivere som har lang fartstid i bransjen.  Vi er eneimportør av Symbol Yachts for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Vi søker partnere i Skandinavia for å utvikle et entusiastisk forhandlernett!

Konkurransedyktige priser

Nordic Symbol Yachts har kontorer i Leangbukta Maritime Senter; kanskje den største konsentrasjonen av båttilknyttete aktiviteter i Norge. Sjekk webkamera fra Leangbukta. Vi har dannet et nettverk av partnere for å kunne bistå med tjenester, reparasjoner, garantier og service straks det er ønsket fra kunder. Vi fører videre Symbols filosofi  med å holde alle kostnader så begrenset som mulig. Gevinstene skal komme Symbol-eiere til gode gjennom konkurransedyktige priser. Vi vil hevde at Symbol-prisene ligger på  bare 60-70% av nivået på sammenlignbare båter.

Utstyr fra lokale leverandører

Ved bygging av båter til nordiske kunder legges det stor vekt på å velge komponenter og utstyr fra leverandører som har god representasjon i Norge og Skandinavia og hvor service, deler og garantiarbeid skal være problemfrie. Alle modeller skal møte kravene til CE-kategori A.

Et utvidet servicetilbud

Vårt mål er å kunne gi Symbol-eiere og Symbol-interesserte et utvidet tilbud i form av verftsbesøk, organiserte besøk på internasjonale messer, sommerkonvoier i Norge – eller havneplass og seilinger i Middelhavet. Vi tror på idéen om at ”SYMBOL er en plattform for et bredt spekter av opplevelser”.

Våre priser er kalkulert uten frakter. Fraktkostnadene varierer selvsagt med båtlengder, men også tid på året og det rederi som man velger for transporten. Og kanskje har kundene selv mulighet til gunstig frakter?

Se også vår eksportprisliste dersom en Symbol ønskes levert utenfor egne lands grenser. Vårt alternativ til nye og spennende farvann er Egeerhavet; ”The Sea of Love”.

Prøve ny farvann?

Vi kan stille en 60-fots motoryacht til disposisjondersom man øsnker en prøveseilas blant greske øyer og etter tyrkiske kyster. Se linken www.symbolsouth.com

 

Nordic Symbol yachts marina

Vi holder til i Leangbukta Maritime senter

 

Nordic Symbol havn

Båtmiljø med høy aktivitet

 

Hos Nordic Symbol yachts

Kontorer