www.nordicsymbol.no | Import av Symbol Yachts

Båt i Egeerhavet og Tyrkia

De skandinaviske kyster skaper betydelig variasjon i båtlivets gleder – og ingen beskrivelser skulle være nødvendig for dem som har  seilt blant tallrike øyer, inn i majestetiske fjorder – og  i midnattssolens rike.

Men Skandinavia kan ikke garantere oss masser av solrike, varme dager, behagelig badetemperaturer og en lang båtsesong. Båteiere trekkes i to retninger; ønsket om den nordlige sommer samtidig som vi skulle så gjerne være garantert et uforglemmelig sommervær; uke etter uke.

Nordic Symbol Nordic Yachts har dannet en representasjon i Tyrkia – på Egeerhavskysten. Plasser er tilgjengeligefor nordiske kunder i de beste marinaer i det indre Middelhav. Internasjonalt registrerte båter kan ligge i flere år. Moms eller HK-avgift er ikke relevant. Havnene er topp utstyrte, meget trygge, menneskene er særdeles vennlige og utgangspunkt er det beste for drømmeseilasene.

Denne del av den tyrkiske kysten byr på vakker natur, spennende matopplevelser og en historie som strekker seg over persiske, greske, bysantinske, romerske og ottomanske perioder. Der er utallige øyer og viker, lange fjorder, majestetiske fjell og varm, krystallklar sjø som gleder hustrige nordboere. Og de greske øyer trenger neppe ytterligere presentasjon? Avstand fra  tyrkiske kyst og til greske øyer telles i noen få sjømil. Greske øyer ligger som perler på en snor med klar sikt fra havn til havn. Fristende for alle som søker nye farvann og nye oppdagelser.

Middelhavet er kalt ”The Sea of Civilization” og Egeerhavet omtales som ”The Sea of Love”. Verd en seilas?

Rimelige charterturer er tilgjengelige til de viktigste feriedestinasjoner – og derfra er det kort tid til egen båt (ettersett og klargjort av vår stedlige representant).

Vi har erfart at Egeerhavet er egnet for båtlivet gjennom hele året. Klimaet fra slutten av november til slutten av februar kan kanskje beskrives som ”gode, norske vårdager”. I sommersesongen gir den nordvestlige vinden ”Meltemi” den avkjøling som bidrar til at båtlivet blir behagelig og uforglemmelig.

Ta kontakt for flere detaljer. Vi har testet opplegg, kystene og reiserutene – og tapt våre hjerter til det tyrkiske kystriket. Vi påtar oss full administrasjon og tilsyn av Symbols i tyrkiske havner.

 Se forøvrig egen webside for våre tilbud i Tyrkia:

 www.symbolsouth.com

Delt eierskap i Egeerhavet


Nordic Symbol Yacht har utviklet en pakkeløsning som inkluderer felles-eiet båt mellom to, tre eller fire partnere og med lokalisering i Tyrkia, med løpende tilsyn og formell administrasjon. Les mer om våre løsninger for delt eierskap i Tyrkia.

Båten kan ligge i Egeerhavet

Nyt båtlivets gleder i Tyrkia!

 

Båt i Egeerhavet eller Tyrkia?

Det varme klimaet gjør Egeerhavet til et perfekt utgangspunkt for seilaser.

 

 Nyt båtlivets gleder i Egeerhavet

Nordic Symbol Yachts påtar seg full administrasjon og tilsyn av båten din i Egeerhavet.