www.nordicsymbol.no | Import av Symbol Yachts

Våre modeller

SYMBOLs flåte 42 - 90 fot

Symbol Yachts & Co. Ltd. bygger høykvalitets båter fra 42 til 90 fot – fordelt på to serier; INNOVA og CLASSIC. De aller fleste modellene er formgitt av Jack W. Sarin i USA. For mer infomasjon om Jack Sarin se: www.jacksarin.com


SYMBOL Innova serien

INNOVA-serien omfatter både PilotHouse og MotorYachts – og nå er den nye SkyLounge-serien klar for lansering.

Pilot House

PilotHouse-serien har løftet, svært rommelig styrehus og med lugarene på nedre dekk. Alt etter kundens ønsker kan bysse og spiseplasser lokaliseres i styrehus eller i salong. Samtidig kan alle modeller enten de er på 52, 56, 60 eller 69 fot leveres med 3 eller 4 doble lugarer. De største modeller kan også bygges med ”kid´s cabin” under akterdekket.

Motor Yachts

MotorYacht-serien på 70, 75 og 78 fot har ”flush decks” og med alle lugarer beliggende på nedre dekk. Samtlige modeller kan bygges med ekstra lugarer dersom hovedlugaren splittes.

Sky Lounge

SkyLounge-serien på 82 og 88/90 er nå klar for internasjonal presentasjon. Skrogene er kjent fra de øvrige seriene, men disse nye variantene har fått styrehus/minisalong løftet opp et halvt dekk. Dette gir elegante eksteriørlinjer og store arealer til utallige innredningsløsninger.

Fishing Cockpit

Fishing Cockpit-modellene på 73 og 88 fot  utnytter aktre del av skipet til arealer egnet for sportsfiske – eller til ulike former for vannsport.

Få tilsendt mer informasjon om båter i SYMBOL Innova serien

 

SYMBOL Classic serien

CLASSIC-serien er Symbols retur til type ”trawler yachts”; en kategori som tidligere var sentral for Symbol Yachts. De største modellene er designet av Jack W. Sarin, mens de øvrige er verftets egen utvikling. SYMBOL 60 Classic har vakt berettiget oppsikt på messer i USA, mens modellene på 55 og 66 fot er spennende alternativer.

Classic-serien har ”raised pilot house” for å gi bedre utsyn og kan leveres både med én eller to styrestoler for å gi plass til flere langturseilas i klima som ikke er egnet for opphold på øvre dekk.

Classic-modellene har dypere kjøl enn INNOVA-serien, kan leveres med én eller to motorer – og har et lavere fartsområde.

Symbolserie av Pilothouse-modeller kan leveres med fire lugarer i forskipet for dem som ønsker flere gjesteplasser. På oppfordring sendes gjerne tegninger av disse løsningene.

Få tilsendt mer informasjon om båter i SYMBOL Classic-serien.

 

Mål og dimensjoner på Symbols modeller

 

For bilder og tegninger, se www.symbolyachts.com

Symbol Innova Pilothouse 58

 SYMBOL Innova Pilothouse 60.
Finnes også i 52, 56 og 69.
Symbol Innova Motoryacht 75

SYMBOL Innova Motoryacht 75. Finnes også i 70 og 78.

Symbol Innova Skylounge 82 

SYMBOL Innova Skylounge 82. Finnes også i 88.

Symbol Innova Yachtfisher 80

SYMBOL Innova Yachtfisher 88. Finnes også i 73.

Symbol Classica Pilot House 47

SYMBOL Classic Pilothouse 48Symbol Classica Pilothouse 59

SYMBOL Classic Pilothouse 55. Finnes også i 60 og 66-modell